Boek een vakantiewoning

Hoeve Jadoul

Hoeve JadoulHoeve JadoulHoeve JadoulHoeve Jadoul

Welkom bij Hoeve Jadoul

Hoeve Jadoul

Stap binnen in de betoverende wereld van Hoeve Jadoul, een 15e-eeuwse boerderij in het rustige Gingelom. Ons toevluchtsoord, een mix van traditie en moderne luxe, nodigt je uit voor een buitengewone ervaring.

Ontdek de tijdloze charme van onze vakantiehuizen, met een binnenspeelkamer, weelderige tuinen en boomgaarden. Geniet van gezelligheid in de leefruimtes en ontspan met vrienden en familie.

Moderne gemakken ontmoeten historische ambiance. Ervaar plezier in onze spellenkamer en laat de kleintjes avonturen beleven in de speeltuin.

Ons nieuwgebouwde binnenzwembad, jacuzzi en rode lichtsauna bieden de perfecte plek om te ontspannen. Voor sportliefhebbers heeft ons privétennisveld een uitlaatklep.

Maar er is meer: ons aanbod richt zich voornamelijk op groepen vrienden en families. Ontdek ons boerenbedrijf met een gratis rondleiding. Culinaire geneugten, charmante steden, en historische bezienswaardigheden liggen op korte rijafstand.

Hoeve Jadoul, waar het verleden samensmelt met het heden. Jouw onvergetelijke verhaal begint hier. Welkom in onze betoverende wereld.

Bekijk onze vakantiewoningen
Hoeve Jadoul
Hoeve JadoulHoeve JadoulHoeve JadoulHoeve JadoulHoeve JadoulHoeve JadoulHoeve JadoulHoeve JadoulHoeve JadoulHoeve JadoulHoeve JadoulHoeve JadoulHoeve JadoulHoeve JadoulHoeve JadoulHoeve JadoulHoeve JadoulHoeve JadoulHoeve Jadoul

activiteiten voor jong en oud

BBQ mogelijk

Toegankelijk (A) gastenverblijf

Ontbijt mogelijk

Hoeve Jadoul
Perenverblijf

Perenverblijf

Het Perenverblijf is een ruim verblijf met op de gelijkvloers een grote leefruimte : een...
Hoeve Jadoul
Appelverblijf

Appelverblijf

Het Appelverblijf is een ruime verblijf met op de gelijkvloers een grote leefruimte : een...
Hoeve Jadoul
Kersenverblijf

Kersenverblijf

Het Kersenverblijf is het grootste verblijf waar drie zeer ruime (gasten-)kamers met telkens een...
Hoeve Jadoul
Druivenverblijf (4p)

Druivenverblijf (4p)

Het Druivenverblijf is geheel gelijkvloers en aangepast naar toegankelijkheid : er is een zeer...

Recent nieuws

Gratis Bedrijfsbezoek

14/11/23
Ga mee op een exclusieve rondleiding van 1 uur met Eric, de trotse erfgenaam van het eeuwenoude erfgoed van Hoeve Jadoul. Stap aan boord van onze op maat gemaakte huifkar terwijl Eric boeiende verhalen deelt over onze familie en de 15e-eeuwse boerderij. Verken uitgestrekte velden en...
Lees meer

Activiteiten voor de kinderen

13/11/23
Ervaar de perfecte gezinsvakantie bij Hoeve Jadoul, waar elk detail is ontworpen met jouw dierbaren in gedachten. Onze vakantiewoning is gemaakt om comfort en vreugde te bieden voor gezinnen met kinderen. Met een speciale speelkamer kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en blijvende...
Lees meer