Boek een vakantiewoning
Hoeve Jadoul

Activiteiten

HomeActiviteiten

Activiteiten

Voor Jong en Oud

Geniet van een ruime keuze aan activiteiten tijdens uw verblijf


Of het nu buiten is op een zonnige dag of binnen op een renige dag, we hebben de beste activiteiten voor jullie en jullie kinderen voorbereid. 


Start een kleine sportieve competitie en geniet van de buitenlucht


Gelegen in het hart van het weelderige platteland, zijn onze vakantieverblijven ideaal voor onvergetelijke wandelingen of fietstochten om de streek te ontdekken en een frisse neus te halen tussen de omliggende velden en boomgaarden. Geniet van de mogelijkheid om uw fietsen mee te nemen, waarvoor we een veilige stalling voorzien. 
Vergeet uw sportschoenen niet! We geven jullie toegang tot een privé tennisbaan zodat u uw beste backhand kunt oefenen in een vriendschappelijke wedstrijd. En voor de levensgenieters onder ons is een spelletje jeu de boules op de petanquebaan natuurlijk een must tijdens het aperitief!

Geniet ook van onze indoor entertainment


Leef u uit in onze speelkamer, uitgerust met biljart, airhockey, tafeltennis en tafelvoetbal. Het is ook de perfecte plek voor kinderen van alle leeftijden om stoom af te blazen als het buiten regent in de speeltuin. Spelletjes, bordspellen en zelfs een paar boeken zijn allemaal beschikbaar.


Geniet van ons nieuwe overdekte zwembad 


Vergeet ook je zwemkleding niet! Neem een duik in het heerlijke zwembad, ga zonnebaden op het ideaal gelegen terras en geniet optimaal van uw moment van ontspanning. U kunt ook vrij gebruikmaken van de infraroodcabine en de buiten jacuzzi om uw wellnesservaring compleet te maken.


Verwen julliezelf en geniet van een goede maaltijd!


Probeer ons heerlijke fruit en zelfgemaakte appelsap, honing en Luikse siroop uit onze automaat. 
Elke gîte heeft zijn eigen barbecue. Grill uw lekkerste gerechten op jullie terras voor een warme en gezellige maaltijd. En over warmte gesproken: sluit de avond in stijl af met marshmallows of een drankje rond het kampvuur voor groot en klein.

Hoeve JadoulHoeve JadoulHoeve JadoulHoeve JadoulHoeve JadoulHoeve JadoulHoeve JadoulHoeve JadoulHoeve JadoulHoeve Jadoul