Boek een vakantiewoning
Hoeve Jadoul

Gratis Bedrijfsbezoek

HomeActiviteitenGratis Bedrijfsbezoek

Gratis Bedrijfsbezoek

Ga mee op een exclusieve rondleiding van 1 uur met Eric, de trotse erfgenaam van het eeuwenoude erfgoed van Hoeve Jadoul. Stap aan boord van onze op maat gemaakte huifkar terwijl Eric boeiende verhalen deelt over onze familie en de 15e-eeuwse boerderij.

Verken uitgestrekte velden en boomgaarden, krijg inzicht in de zorgvuldige teelt van appels, peren en kersen. Ontdek de geheimen achter onze toewijding aan kwaliteit en krijg tegelijkertijd een unieke kijk op het hedendaagse agrarische leven.

De rondleiding eindigt met een boeiende blik op onze conserveringsmethoden. Sluit je aan bij Eric op deze intieme reis waar geschiedenis, landbouw en traditie samenkomen. Boek je rondleiding en word deel van het levende erfgoed van Hoeve Jadoul.

Hoeve JadoulHoeve JadoulHoeve JadoulHoeve JadoulHoeve JadoulHoeve JadoulHoeve JadoulHoeve JadoulHoeve JadoulHoeve Jadoul

Gratis Bedrijfsbezoek

ontdek de wereld van de fruitteelt

Voor externe groepen zijn de rondleidingen ook beschikbaar. Wilt u meer informatie over rondleidingen ? Stuur ons dan een mailtje naar info@hoevejadoul.be of bel naar 0477 86 7004

Hoeve Jadoul